Sobre Ferran Reyes

Sobre Ferran Reyes

Sóc Ferran Reyes, i en aquest blog escric principalment sobre temes tecnològics, socials i polítics. Em presento.

Sóc de Flix. Amb nou anys vaig començar el meu viatge tecnològic obrint la caixa d'un Pentium II i aprofitant l'onada d'usabilitat de distribucions GNU/Linux com Mandrake i Knoppix per endinsar-me en el món del codi lliure i els estàndards oberts.

Des de llavors he format part d'iniciatives de codi obert i que utilitzen la tecnologia pel bé comú com la xarxa de telecomunicacions comunitàries més gran del món Guifi.net, la plataforma de micromecenatge sense ànim de lucre Goteo.org, la revista Bitcoin Magazine o el sistema de vot digital amb tecnologies descentralitzades Vocdoni.

També he engegat projectes com FoodcoopBCN o la plataforma ciutadana #Enstoquenlafibra que ha derivat en projectes de xarxa de fibra òptica de comuns a la Conca de Barberà i a la Ribera d'Ebre, amb la Xarxa GRETA, que compta amb vora 1000 usuaris i tres operadors de proximitat.

Parlo de forma fluida català, castellà, anglès i italià. També portuguès de forma més limitada.  Actualment, estic aprenent alemany i farsi. Pots seguir-me a Duolingo.

📬
Si vols contactar amb mi envia'm un correu, en qualsevol de les anteriors llengües, a ferranreyes[at]pm.me, un MP a twitter @ferranrego o un MP a telegram @ferranrego.